Search results

  1. A

    Surface Pro 3 intel hd 4400 graphical glitches

    hello good day. for the past 3 days i've been trying to fix and patch the graphics on my surface pro 3 running mojave. when i finally got some succes. with the help of a friend it turns out it runs fine with first party apps. but with 3rd party apps like chrome the bottom half of the screen...
  2. A

    Clover auto boot not working

    hello good day. i'm using clover to allow my old system to boot from a nvme drive. but to boot my nvme drive. i have to attach a old keyboard to click enter (for some reason my gaming keyboard turns off whenever its in the bootloader. but a "dumb" keyboard and my mouse work fine) i've checked...
  3. A

    random full system crash after psu blow out. error indicates "chrome?"

    so recently my 900 watt psu shorted a mosfet to 240 ground.. a loud bang and a temporary 650 watt corsair psu later i noticed some odd behaviour in mac os since the shut down. at random it would just. shut down. then it would reboot back in mac os. (mac os saying a system error occurred) then...
  4. A

    remove unused audio out/inputs?

    hello. i got my 7700k rig all running and now just starting to slowly optimize the overall usage. and now i just found out there is such at thing in stock mac os as using 2 audio outputs as once. now i have 2 speaker systems connected (both work both have a special use case) but i have about 6...
  5. A

    tips on increasing the loading speed of clover?

    hello. good day. so its been about a week since i've finished my "main" hackintosh rig. but so far i cant get clover to speed up. i have set the timeout to 0 already so the gui part is already speed up but i suspect the detecting hard drives part seems to be slowing the boot process alot. my...
  6. A

    Mac os mojave glitching screen.

    hello. i reinstalled mojave on my laptop yesterday using the sane kexts as i done before and everything works so far (aside of bluetooth wich is being worked on) i went to install chrome when the entire screen started to glitch. it only happens if chrome is open. my previous os install...
  7. A

    cannot get handoff ect working in mojave.

    hello. i got a dell e6540 laptop and i replaced my wifi card (old card was a 2007 mbp airport card) with a aw-cb160h for the purpose of handoff/airdrop ect. wich uses bcm20702a0 for bluetooth and bcm94360hmb for wifi. i got wifi 2.4ghz 5ghz and bluetooth working. but i still cannot get airdrop...