Search results

  1. blutopia

    IMessage not working

    Is there a similar guide for opencore???
  2. blutopia

    IMessage not working

    Hello! I have a pretty much fully working Big Sur Hackintosh. The only problem is that iMessage is not working! I have tried the serial key fix as well as the nvram and En0 Fix. None if it seems to be working. Can anyone help with this issue Ive attached a video on what happens when I try to...
  3. blutopia

    [SOLVED] Graphical issues with Radeon HD 7970 Big Sur

    I tried a lot of the things in that article, unfortunately nothing worked. It said to try and remove scaling from the monitor and to unplug any secondary monitors. After I did that the errors were still there, and the cpu usage was still abnormally high when moving my mouse cursor. It also...
  4. blutopia

    [SOLVED] Graphical issues with Radeon HD 7970 Big Sur

    Its an Asus directcu II Radeon HD 7970 How would I find the model ID? One of the monitors was connected through DisplayPort the other one (the one that's causing the issues) is plugged through an adapter from DisplayPort to HDMI. The card has no HDMI and the monitor has no DisplayPort. I...
  5. blutopia

    [SOLVED] Graphical issues with Radeon HD 7970 Big Sur

    I Managed to Clean install Catalina and then update to Big Sur. My last standing issue with my install is that when I try and plug in my second monitor, it stays black screen, also my first main monitor (which is a 144hz monitor) Switches to 60hz when I plug in my second monitor. Any help in...
  6. blutopia

    [SOLVED]Grey screen on installer Catalina opencore

    I have a hackintosh with the following specs CPU: Intel Core i7 - 3770K (Ivy Bridge) MEM: 32GB DDR3 1333 hyperx blu VGA: ASUS DIRECTCU II AMD RADEON HD 7970 mb: ASUS P8Z77-V pro rev 1.xx ssd: Kingston SATA SSD When i boot into the installer with opencore, i get past all the verbose and...