help

  1. B

    Dell Latitude E5540 - First Time Hackintosher

    Hey Folks - First off, this site is great and has been a wealth of knowledge for me trying to figure out how to go about creating a Hackintosh, so thank you for all the content you've provided to date. I will readily admit I am a completely new to this, and as such, will probably ask or say...
  2. CitizenSal

    Purple Picture and No Sound. Help please [EFI Attached]

    Hi so I posted before about my clover booting slow and during the advice given I messed up and lost everything. I've managed to start again with a backup and fresh install and well, the result is, everything working bar Purple picture and no sound. I did a verbose run and it said something about...
  3. CitizenSal

    Hackintosh booting slow

    Hi! I’ve had my hackintosh since April and it’s been running great. But recently it has been taking a long time to boot up and into the clover boot menu. I’ve had to restart my computer 3x to get it to boot into clover menu. I’m not really sure what could have happened My BIOS is all correctly...
  4. D

    No video after clover

    Hello, I'm new to hackintoshing. I can not install MacOS (Mojave) to my PC. Basically, I boot to clover, then press enter, it starts booting, but theres no image... Verbose mode doesn't do anything, if anyone wonders. EFI is here:
  5. Z

    Can't get past the "Couldn't allocate runtime area" error

    I had built my first hackintosh about a month ago and gotten it all to work perfectly until it suddenly wouldn't boot for some weird reason which I didn't bother solving since there were no important files stored locally yet. Instead I opted for simply reinstalling OS X but in the meantime the...
  6. U

    Stuck at logo whil installing high sierra

    I'm having z370m d3h motherboard hyperx 16gigs of ram and i7 7th gen processor with 240 gigs ssd No external gpus. I'm stuck at apple logo while installing high sierra.please help asap
  7. A

    Case fan spins very slowly and (sometimes) eventually stops

    Hey guys - So I have a NZXT s340 elite case and just bought and installed two Noctua case fans (both PWM - 1x120mm, 1x140mm) The 120mm exhaust fan works correctly in Windows so I know this is a macOS issue. As soon as I boot into macOS (past the clover boot menu) the fan gets very slow. Don't...
  8. W

    Can anyone please provide me the link to XHCI 300 series injector!! Please

    Hey guys, I am currently struggling with my keyboard and mouse not working at language screen. I have an Asus h370-F and the 200 series injector doesn't seem to be working. I have searched for the link of XHCI 300 series injector but all of the posts keep sending me to RehabMan's USB Inject All...
  9. D

    About ready to give up. Forbidden symbol trying to install Mojave.

    Hi, I had a great i9 9900k Hack running for a few months. I removed a kext attempting to enable Quicksync and now it freezes on startup. I'm new to this and didn't keep my original USB Drive Clover installer so now I'm attempting to build another one and run a Mojave update from 10.2 to 10.3...
  10. R

    Help me for the first Hackintosh build.

    Hello awesome people. I'm trying to build my first hackintosh. please help me to install High Sierra . Hardware : Intel i3 8100 Asus Rog strix h370-i Corsair VS Series VS450 Power Supply Crucial Ballistix Sport LT Series BLS8G4D240FSC Memory 8GB DDR4 2400 MT/s (PC4-19200) samsung SSD 256GB...
  11. guillex

    Installing 2 OSX with 2 ssd..

    Hi! First of all, thank you for accepting me @Hackintosher forums! I have a Hackintosh with an ssd running the Mavericks 10,9,5 (with protools 10). Now I bought another SSD (240 gb) and I would like to install the High Sierra (dual boot), because there is lot of software that I can´t use...
  12. R

    [SOLVED] Upgrading to Nvidia Graphics from iGPU in 10.13.5 Hackintosh?

    Hey guys, I've had my hackintosh all set up and working correctly, without a graphics card for a couple months now, using just the intelHD 630 on my 7700k, and now I've finally ordered a GPU (1070). [Using a MSI Z270 Tomahawk motherboard as well] I'm just wondering what I need to do to make...
  13. HappyNacho

    Can't get the installer to work

    Hi everyone, Going after a second hackintosh (last one was around 6 years ago) and having some troubles. 1) When trying to create a bootable USB using the High Sierra installer, it gives me an error about not being able to mount BaseSystem.dmg. (error 110). tried redownloading the installer...