Intel UHD Graphics 630 not working

collit4

New member
Joined
Jun 2, 2020
macOS
10.15.4
Mobo
FC-BGA1356
CPU
Intel i5-8250
GPU
Intel UHD graphics 620
#21
Thank you again for this. Now the system goes to a black screen just before loading. I can't make out what it says before going to the black screen however.
 

Edhawk

Moderator
Joined
Apr 10, 2018
macOS
10.15.7
Mobo
GA-Z97X-UD5H
CPU
i7-4790K
GPU
Powercolor RX 580 8GB
#22
When does the screen go black? After OpenCore boot screen or after the Verbose text has completed?

Try this config.plist just remember to rename the file from, Config_12.plist to config.plist when you add it to your OC folder. Remove or rename your previous config.plist before adding this one.
 

Attachments

collit4

New member
Joined
Jun 2, 2020
macOS
10.15.4
Mobo
FC-BGA1356
CPU
Intel i5-8250
GPU
Intel UHD graphics 620
#23
This seems to activate the iGPU but now i get a black screen on boot. Any suggestions?
 

collit4

New member
Joined
Jun 2, 2020
macOS
10.15.4
Mobo
FC-BGA1356
CPU
Intel i5-8250
GPU
Intel UHD graphics 620
#24
sorry i didnt see the last post until now. The black screen is happening after the verbose text has completed.
 

Edhawk

Moderator
Joined
Apr 10, 2018
macOS
10.15.7
Mobo
GA-Z97X-UD5H
CPU
i7-4790K
GPU
Powercolor RX 580 8GB
#25
Sorry not sure what else we can try. One of these config.plist combinations should have worked.
 

collit4

New member
Joined
Jun 2, 2020
macOS
10.15.4
Mobo
FC-BGA1356
CPU
Intel i5-8250
GPU
Intel UHD graphics 620
#26
Sorry not sure what else we can try. One of these config.plist combinations should have worked.
I really apreciate your help. Nothing seems to work to get the iGPU working or if it is the HDMI output isnt working and just goes to a black screen. I gave in and bought a GPU which worked out of the box. Now I just need to find another adapter for my wifi as the GPU takes up the PCI slot for the wifi adapter. Thanks again for trying. Like I said in my first post, im not the most computer savvy person so I am sure someone else could have got it up and running.
 

Edhawk

Moderator
Joined
Apr 10, 2018
macOS
10.15.7
Mobo
GA-Z97X-UD5H
CPU
i7-4790K
GPU
Powercolor RX 580 8GB
#27
OK, probably the easiest and best solution in the long term.